Acasă Monden Ea este fiica lui Tiriac de la Monaco!

Ea este fiica lui Tiriac de la Monaco!

Cu toate că Ion Ţiriac (77 de ani) a fost căsătorit doar o singură dată, fostul jucător profesionist de tenis are trei copii, dintre care doi provin dintr-o relaţie care nu a fost niciodată oficializată.

Omul de afaceri are trei copii recunoscuţi ofical: Ion Ion (39 de ani), care provine din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg şi Ioana (18 ani) şi Karim (21 de ani) din relaţia cu ziarista egipteană Sophie Ayad.

Ţiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi unde coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deşi există o diferenţă de vârstă de 30 de ani întrei ei, Ţiriac şi Sophie au avut o relaţie îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii, potrivit sursei citate.

În prezent, Sophie Ayad locuieşte la Monte Carlo, alături de Ioana, Ion Ţiriac asigurându-le tot ce au nevoie, scrie businessmagazin.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNu incalci LEGEA daca nu FURI mult! Ministrul justitiei anunta SCHIMBAREA Codului Penal, la ordinul PSD, pana la Pasti!
Articolul următorDaca bei apa calda cu lamaie salbesti multe kilograme. Oare? Nutritionistii spun ca e un MIT daunator!