Acasă ACTUALITATE Ei sunt cu adevarat altfel: Candidat USR în București, prins cu minciuna...

Ei sunt cu adevarat altfel: Candidat USR în București, prins cu minciuna în direct

95

Campania electorala din sectorul 2 a trecut într-o nouă etapă. De la o dezbatere publica pe proiecte, ea a ajuns sa fie una axata pe atacuri, de multe ori neadevarate.

Cel mai nou episod s-a desfășurat în dezbaterea live dintre candidatul Partidului Social Democrat, Dan Cristian Popescu și candidatul USR, Radu Mihaiu. Acesta din urmă l-a acuzat pe candidatul PSD și actual viceprimar al sectorului 2 că la unele școli din subordinea sa, nu ar fi „nici apă caldă, nici apă rece”. Reacția a venit imediat de la Dan Cristian Popescu care, nu doar că a negat, dar l-a invitat pe contracandidatul său să meargă împreună să verifice.

Cum minciuna are picioare scurte, acuzația lui Radu Mihaiu nu a ajuns prea departe. Doar 30 de minute mai târziu, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, actualul candidat al Partidului Social Democrat la Primăria Sectorului 2, a fost în inspecție la școala 66, cea menționată de contracandidatul său și, într-o postare live a arătat că există atât apă caldă și rece, cât și toate celelalte masuri de prevenție. „Suntem la școala 66 din sectorul 2 și, așa cum v-am spus, tot ceea ce a declarat candidatul USR sunt niște minciuni. Avem toate mijloacele de prevenție și avem și apă calda si rece. Nu se simte caldura prin video, dar minciuna se vede de la o poștă. Îi cer lui Radu Mihaiu să își ceara scuze tuturor părinților pe care i-a îngrijorat prin această minciună. (…) În sectorul 2 educația este pe primul loc, pentru că acasă, oamenii contează” a fost raspunsul, filmat live, al lui Dan Cristian Popescu, pentru candidatul USR.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos