Acasă ACTUALITATE El va fi succesorul lui Putin la PRESEDINTIA Rusiei! Vezi de cand!

El va fi succesorul lui Putin la PRESEDINTIA Rusiei! Vezi de cand!

253

Vladimir Putin a declarat ca numai poporul va alege cine il va urma ca presedinte, raspunzand unei intrebari legate de succesorul sau. Cel mai probabil acesta va fi Viaceslav Volodin, presedintele Dumei de Stat, camera inferioara a Parlamentului.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Urmatoarele alegeri prezidentiale din Rusia vor acea loc in martie, anul viitor. Putin nu a confirmat inca daca va mai candida pentru un nou mandat, dar este de asteptat sa isi doreasca si un al patrulea mandat, scrie Reuters.

„Succesorul presedintelui va fi decis de poporul rus prin alegeri democratice si nu de altcineva”, a declarat Putin la Kremlin. El a raspuns astfel unei intrebari puse de un veteran al razboiului din Afganistan care s-a plans ca un cunoscut senator a anuntat deja ca succesorul lui Puin va fi Viaceslav Volodin.

Volodin, in varsta de 53 de4 ani, a fost seful administratiei prezidentiale. Majoritatea analistilor rusi cred ca Putin va candida pentru un nou mandat, urmand sa cedeze puterea in 2024.

volodin

URMARESTE-NE PENTRU CELE MAI IMPORTANTE STIRI
Articolul precedentTariceanu a RECUNOSCUT: PSD si ALDE vor impozita mai multi romani pentru a putea plati pomenile electorale!
Articolul următorDictatura lui Tariceanu pe fata! Aveti voie sa nu criticati PSD!