Acasă ACTUALITATE Dictatura lui Tariceanu pe fata! Aveti voie sa nu criticati PSD!

Dictatura lui Tariceanu pe fata! Aveti voie sa nu criticati PSD!

Europarlamentarul Norica Nicolai a subliniat vineri că prin modificările aduse Statutului ALDE membrii acestei formaţiuni pot „vorbi de bine” alte partide când acestea „fac bine”.

„Modificările la statut permit partidului nostru o organizare flexibilă, o organizare care să întărească rolul şi importanţa organizaţiilor locale ale partidului, dar şi un management de proiecte. Anecdotic fie spus, atunci când am procedat la aceste modificări, la încetarea calităţii de membru se afla un text în care se afirma că cei care vorbesc sau laudă activitatea sau acţiunile altui partid nu mai pot face parte din ALDE. Noi cred că trebuie să inventăm normalitatea în politică şi să vorbim bine despre cei care fac bine, mai ales că suntem într-o alianţă şi opinia mea este că până acum această alianţă este singura formulă politică ce face bine României. Aşa că, aveţi voie să nu criticaţi PSD-ul atunci când respectă valorile liberale şi nu mai este un impediment pentru calitatea de membru de partid”, a afirmat vineri, în prima zi a Congresului ALDE, vicepreşedintele formaţiunii Norica Nicolai, scrie agerpres.ro.

Ea a amintit că în 2014 a ales, ca om politic, să îşi continue activitatea în ALDE.

„Am ales ALDE înainte ca dvs să decideţi că în România liberalismul trebuie reprezentat de o formaţiune politică ce crede în valorile liberale, care nu le abandonează oportunist şi care este capabilă să le promoveze. Din fericire, astăzi, într-o guvernare a cărui rezultat de eficienţă ni-l dorim măsurat la votul de la alegerile următoare. (…) Obiectivul partidului este continuarea liberalismului românesc modernizator şi reformator pentru că ALDE România (…) este singura forţă politică continuatoare a valorilor liberale din România”, a adăugat Nicolai.

Europarlamentarul a explicat că în partid va exista o structură organizatorică nouă, care să genereze politici publice şi să sprijine membrii ALDE în competitivitatea profesională.

„Este absolut firesc când propunem în funcţii publice să facem aceste propuneri având ceea ce este mai bun în acest partid ca şi competenţă profesională, pentru că, daţi-mi voie să cred, după 26 de ani de democraţie, că România are nevoie de competenţă profesională şi aceste competenţe se regăsesc pe deplin în partidul nostru, în ALDE. (…) Este un statut care ne ajută să ne consolidăm, ne ajută să fim unul din partidele care vor face carieră în viaţa publică românească, pentru că acest statut în final nu are decât o singură ţintă – să fim primul şi marele partid liberal de care România are nevoie”, a mai spus Norica Nicolai.

Modificările aduse Statutului ALDE au fost votate vineri de delegaţi în unanimitate.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentEl va fi succesorul lui Putin la PRESEDINTIA Rusiei! Vezi de cand!
Articolul următorExact ca pe vremea lui Ceausescu! La Focsani au asfaltat repede o strada, pe NINSOARE, ca vine Dragnea in vizita!