Acasă ACTUALITATE Exact ca pe vremea lui Ceausescu! La Focsani au asfaltat repede o...

Exact ca pe vremea lui Ceausescu! La Focsani au asfaltat repede o strada, pe NINSOARE, ca vine Dragnea in vizita!

331

Bulevardul principal din Focsani a fost asfaltat de urgenta cu ocazia vizitei in municipiu a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Lucrarile au avut loc la minus doua grade, in conditiile in catre ningea puternic.

„Liviu Dragnea te iubim si-asfaltam pan-obosim!”, au titrat jurnalistii de la Ziarul de Vrancea.

„In timp ce Liviu Dragnea inspecta Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina Moldova 2 din Focsani, am surprins cativa muncitori ai Directiei de Dezvoltare Servicii Publice Focsani care asfaltau de zor pe Calea Moldovei, in sensul giratoriu de la Petrom. Chiar daca afara erau 2 grade si ningea…sau mai degraba ploua, iar carosabilul era umed. ‘E o carpeala, necesara pana la facem licitatiile pentru asfaltare’, ne-a transmis Marian Lungu, seful Directiei de Dezvoltare Servicii Publice, care spune ca in Focsani vor fi asfaltate mai multe drumuri, inclusiv DN23 care arata ca dupa bombardament. (…)Nu contestam solutia…dar poate lucrarile nu ar trebui facute pe ploaie si ger! De luni o sa fie iarasi cald. Spor la treaba!”, scrie Ziarul de Vrancea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ministrul Agriculturii, Petre Daea, si alti oficiali au fost prezenti vineri, Focsani, la Unitatea de Combatere a Caderilor de Grindina Moldova 2 si au participat si la lansarea unor rachete antigrindina.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos