33.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEElena Udrea transportata de urgenta la spital, dupa ce a lesinat. O...

Elena Udrea transportata de urgenta la spital, dupa ce a lesinat. O asteapta o noua sentinta

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, după ce a leşinat. Apelul la 112 a fost făcut de la penitenciarul Târgşor de unde Elena Udrea execută o pedeapsă de 6 ani în dosarul „Gala Bute”.

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic. La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova, potrivit news.ro.

Udrea se află în Penitenciarul Târgşor, unde execută o pedeapsă de 6 ani în dosarul „Gala Bute”. Ea a atacat decizia de condamnare prin două căi extraordinare de atac, ambele respinse de către instanța supremă.

După decizia definitivă de condamnare în dosarul Gala Bute, Udrea a încercat să fugă din țară și a fost prinsă în Bulgaria, unde a stat în arest timp de peste două luni, timp în care s-a derulat procesul de extrădare. Ea a fost adusă în 16 iunie în România și a fost încarcerată.

Elena Udrea este judecată și în dosarul Hidroelectrica și în cel privind finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009.

Săptămâna trecută, Înalta Curte de Casație și Justiție a pronunțat o decizie importantă privind prescripția specială, în urma deciziei Curții Constituționale conform căreia prevederile articolului 155 din Codul Penal privind întreruperea cursului prescripției răspunderii penale sunt neconstituționale. Efectul – mii de inculpați ar putea scăpa de dosare, pe lista beneficiarilor fiind și Elena Udrea, care ar putea scăpa de dosarul Hidroelectrica și de cel privind finanțarea campaniei electorale a lui Traian Băsescu din 2009.

Ultimele stiri