Acasă Economie Emiratele Arabe investesc peste 1,3 miliarde de euro in zona Marii Negre,...

Emiratele Arabe investesc peste 1,3 miliarde de euro in zona Marii Negre, pe lista fiind si Romania!

11

Companiile Saudi Agricultural and Livestock Investment Company (SALIC) din Arabia Saudită și Al Dahra din Emiratele Arabe Unite vor investi cinci miliarde de riyali (1,33 miliarde de dolari) în sectorul agricol din regiunea Mării Negre, a declarat, miercuri, directorul general de la SALIC, Abdullah Aldubaikhi, informează publicația Gulf News.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Investiţiile au început deja. Vom achiziţiona companii şi vom investi în cereale şi creşterea animalelor”, a declarat Abdullah Aldubaikhi, cu ocazia unui forum de afaceri organizat la Abu Dhabi.

Aldubaikhi a adăugat că investiţiile vor fi realizate în zece ţări din regiunea Mării Negre, inclusiv Rusia, Ucraina, România, Ungaria, Belarus şi Bulgaria, şi vor include terenuri agricole, logistică şi facilităţi de depozitare.

Regele Salman al Arabiei Saudite a încheiat recent o vizită istorică la Moscova, prima vizită oficială a unui suveran saudit în Rusia, ocazie cu care a încheiat mai multe acorduri cu preşedintele Vladimir Putin, în valoare de miliarde de dolari.

Sursa: Capital.ro

Articolul precedentPremierul Tudose a anuntat ca este gata sa-si dea demisia oricand!
Articolul următorTariceanu tine cu dintii de ministrul ALDE acuzat de coruptie!