Acasă ACTUALITATE Era una dintre cele mai cunoscute cantarete! Cancerul a rapus-o, la doar...

Era una dintre cele mai cunoscute cantarete! Cancerul a rapus-o, la doar 40 de ani!

31

jannaBoala nu tine cont de varsta si nici de banii din cont. Cântăreaţa şi actriţă rusă Janna Friske, una dintre cele mai populare artiste din ţară, a murit luni seară la 40 de ani după o lungă luptă cu cancerul, a informat familia citată marţi de EFE.

Friske, considerată totodată şi una dintre cele mai sexy cântăreţe ale ţării, suferea de glioblastom cerebral, care în 2013 a obligat-o să-şi pună capăt carierei.

„Se afla în comă de trei luni, dar nu am făcut public acest lucru”, a declarat postului de radio KP Vladimir Friske, tatăl artistei care a fost top-model şi prezentatoare de televiziune.

Cântăreaţa şi-a început cariera în 1996 ca vocalistă în ‘Blesteaşcie’ o trupa formată din patru fete care a ajuns să fie foarte populară şi pe care a abandonat-o în 2003 pentru a-şi începe cariera de solistă.

În 2004 a debutat în cinematografie în filmul cult „Night Watch” al regizorului rus Timur Bekmambetov, într-un rol secundar, care în partea a doua, „Day Watch” a devenit principal.

După ce s-a aflat de boala care suferea a fost organizată o chetă pentru a suporta costul tratamentului care a reunit peste 2 milioane de dolari, depăşind suma necesară.

Friske, care a fost tratată în China şi SUA, a donat restul banilor unei organizaţii caritabile.

Sursa Agerpres

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos