Pamela Anderson este iarasi o femeie libera. Potrivit presei americane, divortul dintre starul din Baywatch si cel de-al treilea sot al ei, Nick Solomon, s-a finalizat. Publicatia TMZ anunta ca cei doi sunt oficial divortati, dupa ce Pamela a depus actele de divort la inceputul acestui an. Potrivit aceleiasi publicatii, Pamela Anderson s-a ales cu 1 milion de dolari in urma acestui divort, insa si cel care i-a fost sot a primit ceva. 

pamelaDupa spusele unor apropiati ai cupului, Pamela a ravnit initial la casa lui Rick din Nevada, insa a renuntat la pretentii pentru ca divortul sa se finalizeze mai repede.

Cat despre Rick Solomon, vedeta nu a iesit tocmai in castig de cauza, daca nu-l punem la socoteala pe Bumblebee, cainele care fusese tinut ”ostatic” de catre Pamela. Pana la urma, actrita s-a induplecat si i-a inapoiat animalul de companie celui care i-a fost sot.

Pamela Anderson si Rick Solomon s-au castorit prima data in 2007, insa au ajuns la divort in doar zece saptamani de la casatorie. In ianuarie 2014, cei doi au decis sa mai dea o sansa relatiei lor si sa se recasatoreasca, Dar, iata ca nici de data aceasta relatia lor nu a rezistat, actrita depunand actele de divort un an mai tarziu.

Sursa: www.okmagazine.ro