12.8 C
București
sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăStirea zileiEste din Urziceni, E FRUMOASA FOC si conduce TREI AFACERI de succes...

Este din Urziceni, E FRUMOASA FOC si conduce TREI AFACERI de succes in Londra! ”Sunt MANDRA ca sunt romanca!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Oana Babagianu, o tânăra de 26 de ani, a pus în 2014 bazele unei afaceri în domeniul frumuseţii. În 14 luni de la inaugurare, firma sa a fost pe plus. Acum, are aproape doi ani de antreprenoriat în Londra şi declară o cifră de afaceri de 20.000 de lire pe lună pentru primul său business, în condiţiile în care o afacere, în unul dintre cele mai mari oraşe europene, prinde contur în doi-trei ani.

Dezvoltă în paralel trei firme în domenii diferite: frumuseţe, accesorii şi maşini, iar în planurile sale este deja a patra firmă în domeniul evenimentelor. Toate cele patru firme vor fi reunite în grupul Vos, scrie cariere.ejobs.ro

Spune despre ea că şi-a urmat visul cu tenacitate şi poftă de viaţă, criteriile de care ţine cont în alegerea oamenilor din echipa sa. Opt dintre cei 15 angajaţi ai săi din salonul de înfrumuseţare sunt români ambiţioşi şi talentaţi, dar are şi oameni care provin din alte ţări: Portugalia, Rusia, Anglia, Polonia, Letonia, Lituania şi Italia.

Oana şi-a început cariera de antreprenor în oraşul natal, Urziceni, la 18 ani, unde a deschis un salon de înfrumuseţare, principala sursă de finanţare şi pentru afacerile din afara ţării. Tânăra antreprenoare a fost inspirată şi de familia sa care a făcut business în industria ospitalităţii dintotdeauna.


Citeste si:

VIDEO – Dupa 18 ani de munca in Franta, un roman s-a intors acasa si a investit intr-o afacere cu zambile. Vezi cat a AJUNS SA CASTIGE!

O afacere ROMANEASCA bazata pe mancare sanatoasa SE EXTINDE in Japonia si Marea Britanie!

VIDEO – SUPER AFACERE: Un roman creste gaini cu 150 de euro bucata si vinde cu 12 lei UN OU!


Studiile în marketing şi administrarea afacerilor urmate atât la Universitatea Regent din Londra, cât şi la Universitatea Francisco de Vitoria din Madrid, precum şi studiile masterale în domeniul comunicării de la Universitatea Webster din Londra le-a folosit în mod productiv. Oana şi-a făcut relaţii şi a dat cărţi de vizită chiar dacă aveau doar numele şi adresa de e-mail.

Românca explică într-un interviu pentru cariere.ejobs.ro de ce a ales să își deschidă o afacere în Londra și nu la noi în țară.

„Îmi iubesc ţara şi sunt mândră că sunt româncă. Ce-i drept, mi-a dat puţin de furcă imaginea pe care o avem în Europa, însă eu m-am luptat tot timpul şi am susţinut mereu că nu toţi suntem la fel. Am încercat mereu să dau exemple oamenii de succes din România. Din păcate, sistemul este unul greşit şi nu ştim să promovăm ce avem bun.

În Londra se poate. Aici poţi să faci totul online, aici primeşti ajutor, îţi primeşti TVA-ul în 24 de ore. În Londra îţi deschizi o afacere fără să mergi în zece instituţii pentru o simplă hârtie, aici se poate să nu stai la cozi şi să rezolvi totul prin telefon. Din păcate este adevărul, mai avem mult de muncă în România. Când te obişnuieşti cu un sistem atât de bine pus la punct pare aproape imposibil să te întorci într-o ţară în care atât frustrările unor funcţionari publici, cât şi încercarea unor afacerişti de a tăia elanul unui antreprenor fac totul mult mai greu dacă nu aproape imposibil.”

Ultimele stiri