Acasă ACTUALITATE Europarlamentarul Rares Bogdan: ”Intr-un demers absolut politicianist, absolut propagandistic, absolut populist se...

Europarlamentarul Rares Bogdan: ”Intr-un demers absolut politicianist, absolut propagandistic, absolut populist se alatura PSD si USR”

67

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a comentat anuntul facut de Marcel Ciolacu, presedintele PSD, care declarase ca va demisiona din Parlament in ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensie speciala. Un anunt similar a fost facut ulterior si de Dan Barna, care a precizat ca parlamentarii USR vor renunta si ei prematur la mandate, in acelasi scop.

Intr-o interventie telefonica la televiziunea B1 TV, liberalul Rares Bogdan a declarat in seara zilei de luni, 23 noiembrie, ca anuntul facut de liderii PSD si USR este o modalitate prin care „incearca, practic, sa traga pe sfoara electoratul”.<

„Unu, pensiile speciale au fost introduse de catre PSD, PSD impreuna cu UNPR. Singurii care au incercat eliminarea pensiilor speciale in ultimii 12 ani de zile au fost guvernul domnului Emil Boc – a fost singurul care si-a permis si a intrat intr-o coliziune puternica cu asociatii profesionale, cu oameni din intelligence, cu rezervisti. Singurul care a facut asta a fost Emil Boc si trebuie spus acest lucru, care a venit si a spus: toate pensiile din Romania se platesc pe contributivitate”, a declarat Rares Bogdan.

Rares Bogdan a mai declarat la B1 TV ca „ma intristeaza, ma mahneste faptul ca intr-un demers absolut politicianist, absolut propagandistic, absolut populist se alatura Partidul Social Democrat si Uniunea Salvati Romania. „Cunosc bine Uniunea Salvati Romania, ii cunosc pe oamenii de acolo, ii stiu pe multi dintre ei, sunt oameni de buna credinta si nu imi place nici ca ne ataca zi de zi, nici ca nu cunosc Codul administrativ”, a mai declarat Bogdan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos