Acasă Stirea zilei Expert in armata britanica: „Unii soldati rusi isi prabusesc propriile avioane”

Expert in armata britanica: „Unii soldati rusi isi prabusesc propriile avioane”

2279

Un expert militar din Marea Britanie declara ca soldatii rusi sunt tot mai demoralizati. Acestia au ajuns chiar sa-si doboare propriile avioane si incep sa refuze executarea ordinelor. Sir Jeremy Fleming, seful Centrului Guvernamental de Comunicatii din Marea Britanie, citat de Sky News, spune ca sfatuitorii presedintelui Vladimir Putin se tem sa-i spuna adevarul despre cat de rau merg lucrurile pe front.

Dezvaluind detalii despre starea operatiunii militare ruse, Sir Jeremy a spus: „Am vazut soldati rusi – lipsiti de arme si moral – refuzand sa execute ordinele, sabotandu-si propriile echipamente si chiar doborandu-si accidental propriile aeronave”.

GCHQ nu a oferit alte detalii, cum ar fi cate aeronave si daca include avioane rapide si elicoptere de atac. Sir Jeremy a mentionat ca Moscova vede in mod clar Beijingul ca un furnizor de arme si tehnologie, dar „calculele” presedintelui chinez Xi Jinping sunt mai nuantate – nu condamna public invazia, poate si din cauza oricaror planuri pe care le-ar putea avea cu privire la Taiwan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos