29.8 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSocialSanatateExpertii israelieni au inventat tratamentului pe bază de plante pentru COVID-19: ”Leacul...

Expertii israelieni au inventat tratamentului pe bază de plante pentru COVID-19: ”Leacul nostru poate opri Omicron”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Tratamentul, dintr-o gamă largă de medicamente dezvoltate de Novel Concepts de la începuturile lor în 2020, va fi depus pentru autorizare de utilizare în situații de urgență într-un număr de țări, relatează Jerusalem Post.

Noul tratament a oprit progresul virusului Sars-Cov-2 în celulele umane și a dus la teste PCR negative în 48 de ore, iar pacienții s-au recuperat și de simptomele de lungă durată ale COVID-19 care au afectat victimele, cum ar fi pierderea memoriei, pierderea gustului și a mirosului, dureri de cap, oboseală și multe altele.

Tratamentul, care este alcătuit din compuși naturali care sunt toți aprobați individual pentru alte utilizări, poate fi păstrat la temperatura camerei, ceea ce face mult mai ușor de transportat decât tratamentele existente COVID-19 – cum ar fi vaccinurile Pfizer, care trebuie păstrate la temperaturi între 2°C și 8°C, conform standardelor din Statele Unite.

„Leacul nostru poate opri Omicron, virusul COVID-19 și simptomele lungi ale COVID-19. Putem ajuta la reducerea numărului mare de persoane care se confruntă cu COVID-19 în fiecare săptămână”, a spus fondatorul și inventatorul, dr. Rachel Alkalay. „De asemenea, putem ajuta la furnizarea de asistență de urgență acelor țări care au rate scăzute de vaccinare. Cura noastră pe bază de plante este sigură și fără efecte secundare cunoscute.”

Testarea noului tratament a fost efectuată în două laboratoare din Canada și Israel: Centrul pentru Biologie Chimică Microbială de la Institutul Michael G. DeGroot pentru Cercetarea Bolilor Infecțioase de la Universitatea McMaster din Ontario, Canada și Smart Assays Lab din Parcul Științific Weizmann. în Israel.

Novel Concepts intenționează să organizeze o Ofertă Publică Inițială de acțiuni pe piața de valori cândva în 2022, pe fondul succesului noului lor tratament.

Ultimele stiri