Acasă Sanatate „Expertul” in Sanatate Publica, profesor de istorie, dl. Emanuel Ungureanu pregateste un...

„Expertul” in Sanatate Publica, profesor de istorie, dl. Emanuel Ungureanu pregateste un nou tun pentru Romania!

1229

Dupa ce USR a „pregatit” PNRR-ul pe sanatate pentru ONG-urile lui Voiculescu cu 60 de milioane de euro pentru consultanta, acum echipa de asa numiti experti in sanatate formata dintr-un dascal de istorie – Emanuel Ungureanu, un doctor de medicina muncii – Costantin Dina – trimis in judecata de DNA, consilier al deputatului USR Emanuel Ungureanu si al fostului ministru PNL Nelu Tataru… in colaborare cu ONG-istul Geanta pregatesc un nou tun din bani publici pe spatele suferintei bolnavilor de cancer!

In anul 2021, vestita echipa care a capusat sistemul de snatate ani la rand, au „programat” si aprobat noul plan de preventie al cancerului unde au planuit cifre impresionante pentru companiile pharma si pentru ONG-urile USR-iste, invocand asa-numita „medicina personalizata”. Echipa de santate USR-ista formata dintr-un condamnat penal (Constantin Dina), un dascal de istorie (Emanuel Ungureanu), o epilatoare (Ioana Mihaila), o teoloaga (Altheimer) si unul fara serviciu (Vlad Voiculescu).

Daca pe PNRR Rafila a reusit sa blocheze scurgerea de fonduri catre organizatiile USR-iste, echipa de „experti in sanatate” incearca un nou tun!

Cu toate ca niciunul din cei mentionati nu sunt experti, nici in sanatate publica, nici in oncologie, nici in functie la conducerea MS… continua sa organizeze intalniri pentru Planul national de cancer si sa faca presiuni publice… mai mai … ca scoate si USR-ul un leu pentru campanie.

Foto: Imaginea este din data de 13 Februarie, unde penalul Dina, ONG-istup Geanta si chirurgul specializat in apendicita Nelu Tataru dezbat Planul National de cancer.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos