Acasă ACTUALITATE Facebook recunoaste ca FACE EXPERIMENTE pe utilizatorii retelei! Se intampla inclusiv in...

Facebook recunoaste ca FACE EXPERIMENTE pe utilizatorii retelei! Se intampla inclusiv in Romania!

Facebook a realizat mai multe experimente de-a lungul timpului, însă cel mai recent este de departe cel mai ciudat de până acum. În timp ce în trecut acestea erau centrate în jurul tipului de conţinut livrat către News Feed, de data aceasta reţeaua de socializare a încercat să testeze răbdarea utilizatorilor variantei de Android a aplicaţiei. Se pare că cei care au participat la acest experiment (fără voia lor) au fost puşi în faţa unei situaţii interesante: sunt dispuşi să renunţe la Facebook dacă aplicaţia se închide fără motiv?

Rezultatele au fost şi mai interesante şi chiar îmbucurătoare pentru Facebook, întrucât se pare că utilizatorii nu vor abandona reţeaua de socializare doar pentru că software-ul nu funcţionează în parametri normali. Un număr restrâns de utilizatori ai aplicaţiei Facebook de Android a fost ales la întâmplare şi le-a fost închisă aplicaţia în repetate rânduri. Mulţi dintre ei au tot încercat să o repornească până când au realizat că nu se mai pot baza pe stabilitatea acesteia. Alternativa a fost să intre pe Facebook direct din browser şi să îşi continue sesiunea de socializare în acest fel, scrie go4it.ro.


Citeste si:

Ce mesaje sa NU postezi, sub NICIO FORMA, de Craciun si Revelion pe Facebook!

Nu va mai exista ”A picat Facebook-ul”! Cea mai mare schimbare din istoria Facebook!


Motivul din spatele acestui experiment pare să fie o relaţie nu tocmai bună pe care gigantul în socializare o are în ultima vreme cu Google. În cazul în care Facebook decide să îşi retragă aplicaţia din Play Store, se pare că utilizatorii vor căuta alternative la accesarea funcţiilor sale de socializare şi nu vor renunţa pur si simplu la serviciile pe care le oferă. Evident, în cazul în care acest lucru se va întâmpla, Facebook ar putea să ofere aplicaţia în format .apk, însă nu toţi utilizatorii vor apela la această metodă de instalare. Astfel, faptul că majoritatea s-au îndreptat către browser dovedeşte că numărul de utilizatori nu ar scădea atât de mult pe cât ne-am aştepta.

Aceste informaţii nu au fost confirmate în mod oficial de Facebook sau Google şi au fost raportate de publicaţia The Information.

Sursa: go4it.ro.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMesajul SOCANT al unui profesor din Franta pentru elevii din Romania! ”Știți și voi cam cu ce se mănâncă școala românească!”
Articolul următorRomania SOLICITA OFICIAL NATO sa aduca o flota de nave de razboi in Marea Neagra!