Acasă Romani in strainatate Faceti legi pentru viitorul tarii, nu pentru CORUPTI! Patru universitati din Marea...

Faceti legi pentru viitorul tarii, nu pentru CORUPTI! Patru universitati din Marea Britanie se LUPTA pentru aceasta tanara din Timisoara! Guvernul e procupat de GRATIERE…

93

Pe Iulia Florișteanu o așteaptă nu mai putin de patru universități din Regatul Unit, ea doar trebuie să aleagă. In vreme ce Guvernul Romaniei se preocupa de cum sa-i scape pe corupti din puscarii, o absolventa a Colegiului Bănăţean din Timisoara si-a propus sa gaseasca leacul pentru cancer. Si asta in strainatate, nu in tara ei.

Iulia Floristeanu povesteşte că şi-a asigurat locul la celebra Oxford University după un simplu interviu. Discuţia cu profesorii i-a dat posibilitatea să îşi etaleze cunoştinţele generale, scrie stiri.tvr.ro .

Iulia a avut parte de susţinerea tuturor – profesori, familie şi prieteni. Profesoara de engleză a fost cea care i-a scris recomandarea.

Colegii îşi aduc aminte de atmosfera creată în clasă în momentul în care Iulia a primit confirmarea.

Din cei peste 2000 de elevi care absolvă Colegiul Bănăţean din Timişoara, aproape 10 la sută aleg să studieze în străinătate.

Vezi video aici:

Iulia Florişteanu spune că e pregătită să facă faţă exigenţelor de la facultate şi carierei de cercetător. Visează ca, într-o zi, să faca parte din echipa care va găsi leacul pentru cancer.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos