Faceti legi pentru viitorul tarii, nu pentru CORUPTI! Patru universitati din Marea Britanie se LUPTA pentru aceasta tanara din Timisoara! Guvernul e procupat de GRATIERE…

91

Pe Iulia Florișteanu o așteaptă nu mai putin de patru universități din Regatul Unit, ea doar trebuie să aleagă. In vreme ce Guvernul Romaniei se preocupa de cum sa-i scape pe corupti din puscarii, o absolventa a Colegiului Bănăţean din Timisoara si-a propus sa gaseasca leacul pentru cancer. Si asta in strainatate, nu in tara ei.

Iulia Floristeanu povesteşte că şi-a asigurat locul la celebra Oxford University după un simplu interviu. Discuţia cu profesorii i-a dat posibilitatea să îşi etaleze cunoştinţele generale, scrie stiri.tvr.ro .

Iulia a avut parte de susţinerea tuturor – profesori, familie şi prieteni. Profesoara de engleză a fost cea care i-a scris recomandarea.

Colegii îşi aduc aminte de atmosfera creată în clasă în momentul în care Iulia a primit confirmarea.

Din cei peste 2000 de elevi care absolvă Colegiul Bănăţean din Timişoara, aproape 10 la sută aleg să studieze în străinătate.

Vezi video aici:

Iulia Florişteanu spune că e pregătită să facă faţă exigenţelor de la facultate şi carierei de cercetător. Visează ca, într-o zi, să faca parte din echipa care va găsi leacul pentru cancer.