Acasă ACTUALITATE Faima PSD-istilor a ajuns pana in SUA: Ales PSD, arestat de politistii...

Faima PSD-istilor a ajuns pana in SUA: Ales PSD, arestat de politistii americani pentru ca fura bani de pe carduri

Virgil Negru (fost Gaina), consilier local PSD in Eforie, este arestat in SUA, fiind acuzat de ”frauda bancara prin intermediul clonarii de carduri”. El a incercat sa fure banii destinati persoanelor asistate social.

Politistii americani l-au prins pe Negru pe 1 aprilie, dimineata, chiar inainte sa extraga banii dintr-un bancomat, scrie LA Times intr-un articol cu titlul „De ce un politician roman se afla in inchisoarea din Ventura County”.

El este in puscarie de 69 de zile in arest.

Pe data de 1 aprilie, conform sursei citate, politistii din Simi Valley, aflati intr-o misiune de supraveghere a unui bancomat, l-au arestat pe Virgil Negru. Acesta avea asupra sa carduri falsificate incarcate cu fonduri ale contribuabililor americani.

”In data de 01 aprilie 2023 sau in jurul datei de 01.04.2023, in Sectorul judiciar sus-numit, infractiunea de Furt de identitate – obtinere credit cu alte legitimatii, cu incalcarea Codului penal 530, infractiune, a fost savarsita de catre Virgil Negru Toader, care a obtinut in mod voit si ilegal informatii personale de identificare despre Erika Saldivar fara autorizatie si a folosit acele informatii intr-un scop ilegal sau pentru a obtine sau incerca sa obtina credit, bunuri, servicii si informatii medicale in numele persoanei Erika Saldivar fara consimtamant”, potrivit documentului semnat de Curtea Superioara din California, County of Ventura, din 4 aprilie 2023.

La inceputul lunii aprilie 2023, politia din Los Angeles a arestat 11 romani care au furat sute de mii de dolari prin fraude bancare.

Inca din primavara anului trecut, cel putin 60 de persoane – aproape toate cu legaturi cu Romania – au fost arestate sau acuzate de suspiciunea de furt prin intermediul cardurilor EBT falsificate in California de Sud, potrivit inregistrarilor instantei si autoritatilor de aplicare a legii. Un traducator judiciar roman din regiune spune ca nu au avut niciodata atat de mult de lucru.

PSD Constanta inca nu l-a exclus din partid pe Negru.

”Am auzit si noi zvonurile pe care le-ati auzit si dumneavoastra si tot am pus intrebari pe la Eforie si nu a stiut nimeni sa ne spuna. Nu este gasit, nici familia lui nu ne spune nimic. O sa stim situatia lui si atunci vom vedea ce sa facem.

Nu stim sa va spunem despre excluderea din partid… haideti sa vedem care este situatia mai intai. Daca se confirma, da, trebuie sa vedem cum ne reorganizam. Dar, masurile se vor lua dupa ce aflam”, a declarat, pentru Focuspress, Daniel Georgescu, primarul din Limanu si prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene PSD Constanta.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentGreva profesorilor da peste cap Bac-ul: Elevii au de suferit
Articolul următorUltimatumul lui Ciucă pentru dascali: ”Mâine, la ora 10:00, conflictul de muncă se va încheia”