Ramona Tutoi si-a pus capat zilelor in timp ce se indrepta spre scoala. Adolescenta s-a spanzurat de un prun, aflat in apropierea primariei din comuna Paulesti.

spanzurataTanara si-a justificat gestul intr-un bilet de adio, in care isi exprima speranta ca  va fi condusa pe ultimul drum de toata suflarea din satul natal, dar si de colegii de clasa, informeaza Ziarul de Vrancea.

Eleva la Scoala gimnaziala din comuna, adolescenta a plecat de doua ori de acasa si era in evidentele unui psiholog, care le-ar fi recomandat parintilor sa nu o lase singura .

”Langa corpul acesteia au fost identificate doua bilete ce erau destinate parintilor ei, cerandu-le iertare, fara  a specifica motivul sinuciderii. In pieptul tinerei se afla, lipit cu scoci, un bilet pe care erau trecute numerele de telefon ale parintilor. Din discutiile purtate cu parintii fetei a rezultat faptul ca in ultima perioada de timp nu au existat discutii contradictorii intre acestia si nu cunosc motivul pentru care fiica lor a facut acest gest”, a declarat inspectorul principal Catalina Murariu, de la biroul de presa al politiei.

Sursa: Libertatea.ro

Transparenta face diferenta