Acasă Comentariul zilei Florin Calinescu despre cazul Pomohaci: Religia e cea mai profesionista unealta de...

Florin Calinescu despre cazul Pomohaci: Religia e cea mai profesionista unealta de spalat creiere!

Florin Calinescu a reactionat dur, dupa imaginile care au aparut in presa cu preotul Cristian Pomohaci, sustinand un concert in Jina, Sibiu, asta desi fusese caterisit cu doua zile in urma.

Vedeta de televiziune le adreseaza un mesaj tuturor celor care au participat la festival, de la preotul Jinei, pana la liberalii care au fost prezenti, precum Ludovic Orban.

Iata mesajul lui Calinescu:

„In mainile unor impostori,religia e cea mai profesionista unealta de spalat creiere. Nici macar ATUNCI cand Iisus, Fiul Lui,a fost batut in cuie pe cruce, EL nu S-a ivit.
Azi, la Jina, s-au aratat mai multi impostori. Cel mai important, Pomohaci, abuzatorul de sex cu tineri. Al doilea primarul de acolo. Ai treilea, Orban si Turcan, capetenii liberale.
Ai patrulea, niste figuranti,” spalati cu ” grija materiala” , ani de- a randul, pe creier” de alungatul din biserica lui Cristos, pomohaci. Intr-o ocazie, am vazut cu ochii mei. Conducea un bmw seria 6, nu un asin, inmatriculat cutare nr, DUH.
Bai, treziti- va! Sfantul Duh, nu inmatriculeaza automobile!
Dar, sa nu va mirati! Voma vea rapid , dizidenta pomohaci…!
Ce mizerie! Golanu’ asta a facut o avere din spalarea creierelor si cu complicitatea tuturor televiziunilor, care l- au invitat ca pe un mare artist, rapsod popular…”

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVIDEO SUPERB – Lamborghini promoveaza frumusetile Romaniei mai bine decat o face Ministerul Turismului!
Articolul următorReguli noi pentru cine vrea sa-si ia concediu medical!