Acasă Videoclipul zilei Florin Calinescu revine cu un mesaj ironic la adresa lui Dragnea: Daca...

Florin Calinescu revine cu un mesaj ironic la adresa lui Dragnea: Daca te-ai gandit sa te duci cu asistenta in Brazilia, de ce nu te gandesti si la bunastarea mea?

14

Actorul Florin Calinescu a postat un nou pamflet video pe pagina de Facebook, in care de data aceasta ironizeaza relatia dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si tanara Irina Tanase. Nicio alta personalitate publica nu a abordat pana acum acest subiect.

Calinescu si-a inceput pamfletul cu o ironie la adresa promisiunilor facute in campanie de Liviu Dragnea.

„Imi place ca Livulica onoreaza toate promisiunile emanate in campania electorala, toate mai putin majoritatea. Adica treaba asta cu impozitul pe profit, acu vorbesc pentru astia cu firme, adica sa introduci deodata impozit pe cifra de afaceri, mie, care sunt absolvent de liceu umanist, mi se pare absolu o cretinatate si se va dovedi”, a spus Calinescu.

Apoi, actorul a scos in evidenta relatia lui Dragnea cu „asistenta” si drumurile celor doi in Brazilia.

„Livulica, daca ai luat un pamfletar acolo (Felix Rache, transferat de la Antena 3 la Guvern, ca secretar de stat – n.red.), de ce nu vorbesti cu Carmenuta (Carmen Dan n.red.)? As putea si eu sa o ajut la ministerul dumneai de Interne pentru ca tot ce-am spus este adevarat, pentru ca stiu ca esti sensibil, atat de sensibil ca si la domnisoara aia pe care se pare tot Tanase o cheama, sa nu fie vreo legatura cu premierul asta pe care tot Tanase il cheama?

Domnisoara aia Tanase pe care ai dus-o de n ori in Brazilia, unde aveti voi un hotel, aveati voi niste chitaristi din formatia pe care o aveai tu cand erai student, probabil anul ala in care s-a repetat.

Daca tu te-ai gandit sa te duci cu o asistenta in Brazilia de ce sa nu te gandesti si la bunastarea mea psiho-masculinica, nu stiu cum dracu’ sa pronunt cuvantul asta, si sa ajut si eu Ministerul de Interne pentru a produce o imagine mai neteda”, a spus Florin Calinescu.

Potrivit jurnalistilor de la Rise Project, Liviu Dragnea a fost cu Irina Tanase de cinci ori in Brazilia, prima data fiind in anul 2013, cand presedintele PSD era casatorit.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos