Acasă Divertisment Fost ministru în guvernul PSD: ”Acest virus a fost creat în laborator,...

Fost ministru în guvernul PSD: ”Acest virus a fost creat în laborator, nu există niciun fel de dubiu. Brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”

310

Fostul ministru al Românilor de Pretutindeni în guvernul PSD, Bogdan Stanoevici, a susţinut, într-o conferință de presă a Partidului Ecologist Român, că virusul SARS-COV-2 este extrem de periculos.

„Acest virus a fost creat în laborator, nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situaţii, există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la a noua mutaţie a acestui virus. (…) Evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii. (…) Va trebui să ne obişnuim să trăim cu acest virus”, a afirmat Stanoevici, care candidează din partea PER Mureş pentru Camera Deputaţilor.

Potrivit acestuia, „dacă a face alegeri devine un pericol pentru sănătatea populaţiei, este evident că nu trebuie făcute alegeri”. El a spus că „ne aflăm în paradoxul unui Parlament în care nu ştim cine are puterea şi cine face parte din opoziţie, pentru că, de fapt, nu există opoziţie, ci o înţelegere între cei care decid soarta românilor”. „Şi această înţelegere este, din păcate, împotriva românilor. Gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal”, a adăugat Stanoevici.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos