Acasă Infotrafic A fost ridicata restrictia impusa vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai...

A fost ridicata restrictia impusa vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe drumurile nationale DN 1B SI DN 72

14

Ora 00:40 Va fi ridicata restrictia impusa vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe drumurile nationale:

DN 1B, Ploiesti – Mizil, km 0+000 – km 47+245, astfel circulatia rutiera va fi deschisa pentru toate categoriile de vehicule, incepand cu ora 00:30.

DN 72, Bratasanca – Ploiesti, km 64+600 – km 76+180, astfel circulatia rutiera va fi deschisa pentru toate categoriile de vehicule, incepand cu ora 00:30.

Rugam participantii la trafic sa respecte indicatiile si restrictiile Politiei Rutiere.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA recomanda participantilor la trafic sa evite zonele afectate de zapada si viscol. Daca totusi nu se poate evita deplasarea in aceste zone, recomandam ca participantii la trafic sa nu plece la drum fara a avea autovehiculele echipate corespunzator pentru conditiile de iarna (anvelope de iarna, lanturi antiderapante, combustibil, paturi, saculet cu material antiderapant, alimente, apa, etc.).

De asemenea, rugam participantii la trafic sa se informeze inainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA (www.cnadnr.ro/ Situatia Drumurilor Nationale).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos