Acasă Monden Fostul castigator de la ”Dansez pentru tine” a ajuns MURITOR DE FOAME!...

Fostul castigator de la ”Dansez pentru tine” a ajuns MURITOR DE FOAME! Da vina pe o vedeta!

42

Edi Vasile este dovada perfecta ca banii si celebritatea nu aduc fericirea. In urma cu patru ani, cand a castigat concursul de la PRO TV  ”Dansez pentru tine” Edi o ridica în slăvi pe Corina Bud, pentru că l-a scos din foame. Acum o acuza!

Un nou scandal iese la iveală în showbiz, iar protagonişti sunt, surpriză!, doi foşti prieteni. Mai exact solista Corina  (35 de ani) şi fostul ei partener de dans de la PRO TV, Edi Vasile, puştiul care tânjea să câştige marele premiu de 60.000 de euro, pentru a-şi ajuta familia săracă, formată din nouă suflete. Au colaborat perfect în concurs, ea i-a jurat că-i va fi mereu alături, numai că promisiunile din platoul de filmare nu s-au potrivit cu realitatea.

Edi Vasile, despre care gurile rele susţin că ar fi consumat substanţe interzise şi că ar fi ajuns şi la spital, se plânge că se află din nou la fundul sacului şi că nu are bani să se mute cu chirie, deoarece banii câştigaţi la ”Dansez pentru tine” au fost investiţi în casa familiei. Iar, în viziunea acestuia, vinovată de situaţia tragică ar fi, culmea, chiar Corina, cândva îngerul lui păzitor.”Am probleme de ordin financiar, nu de sănătate, de aceea nu mai urc pe scenă. Am dansat cu Corina o vreme, dar acum din cauza ei nu mai găsesc de lucru. A început să mă vorbească urât, astfel încât să nu mă mai ia nimeni la concerte. Ea avea în minte o imagine a mea şi cum avea mai multă credibilitate, a fost crezută şi de alţii”, şi-a vărsat el of-ul, în faţa reporterilor Click!

Pentru că momentan a pus pantofii de dans în cui, Edi încearcă să supravieţuiască altfel: ”M-am reapucat iar de pictură, o pasiune a mea mai veche”, ne-a spus Edi.

Contactată de Click!, Corina a părut chiar surprinsă de atitudinea celui care, din 2011, i-a tot întins o mână de ajutor: “I-am dat o şansă, mi-a plăcut ca şi dansator, chiar dacă avea un stil mai aparte şi eram adesea criticată de fani pe reţelele de socializare. Am dansat o vreme împreună, dar ştiţi cum sunt dansatorii, au câteodată mai multe concerte şi mă lasă baltă. Era o zi în care am avut cinci concerte, iar el  n-a venit, s-a dus la alţi artişti. A preferat să meargă să danseze cu Antonia şi m-a lăsat baltă. N-am mai colaborat, însă n-am avut timp să mă gândesc la acest subiect. Era un puşti care a avut nişte şanse imense şi nu le-a exploatat. Am auzit că mai merge pe la evenimente private unde dansează cu prietenii lui”.

Sursa: click.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos