16.8 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăACTUALITATEFostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, amenintata de baronul PSD Arsene: ”Urata...

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, amenintata de baronul PSD Arsene: ”Urata cu spume, suge-o…”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Dupa ghiolbaniile lui Iordache si Serban Nicolae, un nou lider PSD iese in fata cu atacuri suburbane. Baronul PSD de Neamt, Ionel Arsene, mai intai a sunat si amenintat, apoi a injurat ca la usa cortului, in public.

Deputatul Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, a anuntat luni seara ca a fost sunata pentru a fi amenintata si intimidata de baronul PSD de Neamt, Ionel Arsene.

„Surprize, surprize! Cine ma suna sa ma ameninte si sa ma intimideze la nici jumatate de ora de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizitiilor din aceasta perioada? Chiar nu credeam ca postarile mele au ecouri pana in Cetatea Neamtului…

Pentru ca a refuzat sa isi ceara scuze pentru acest comportament nedemn de un presedinte de Consiliu Judetean, i-am comunicat domnului Arsene ca voi face publica ‘interventia’ dumisale, sa vada toata lumea ce metode practica anumiti politicieni cu interese in domeniul achizitiilor”, anunta Ana Birchall pe Facebook.

Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu…

Publicată de Ana Birchall pe Luni, 27 aprilie 2020

Baronul PSD de Neamt, Ionel Arsene, a avut apoi o reactie suburbana la adresa Anei Birchall, fost ministru al Justitiei, dupa ce aceasta a dezvaluit ca Arsene a sunat-o pentru a o ameninta. Arsene spune depre Birchall ca este „o curca securista si urata cu spume”.

„Am mai vazut si o curca securista si urata cu spume ca scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar sa-i recomand cu drag o carte care o reprezinta! Cartea se numeste: ‘Suge-o, Ramona!’”, a scris Arsene pe Facebook.

Ultimele stiri