7.6 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăACTUALITATEFostul președinte, Traian Băsescu, despre bugetari: ”Aș da afară 50% din ei....

Fostul președinte, Traian Băsescu, despre bugetari: ”Aș da afară 50% din ei. Pleava asta trebuie să plece”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat la B1TV că aparatul de stat e plin de „specimene care nu stiu de ce vin la serviciu” si ca el ar da afara 50% dintre functionari pentru ca nu li s-ar simti lipsa.

„V-as aduce aminte ca la ultima lege a salarizarii toate sporurile care existau au fost incluse in salarii. Dupa ce s-au vazut cu toate sporurile in salariu pe urma au cerut alte sporuri. Deja suntem intr-o situatie ridicola. Intelegeti, acele sporuri au fost bagate in salarii la ultima lege a salarizarii. Avem un aparat functionaresc absolut incompetent, care are insa un mare talent, sa castige bani multi.

Aparatul de stat e plin de specimene care nu stiu de ce vin la serviciu. Nu vreau sa devin cel mai antipatic om politic, dar aceste lucruri trebuie spuse. Daca s-ar reduce cu jumatate aparatul functionaresc nu s-ar simti in performanta. As reduce-o cu 50% fara sa reduc salariile dar dand afara toata pleava asta care mananca bani din functiile de functionari din institutiile centrale si locale”, a declarat Traian Băsescu.

Ultimele stiri