11.2 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăEconomieFostul sef al ANAF despre ce urmeaza sa faca Dragnea si Tudose:...

Fostul sef al ANAF despre ce urmeaza sa faca Dragnea si Tudose: Sunteti inconstienti! TVA va creste cu doua procente!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, este de parere ca executivul Tudose va majora cota TVA in loc sa o scada, asa cum este prevazut in programul de guvernare, transmite B1 TV.

Afirmatia acestuia vine in contextul in care vicepremierul Marcel Ciolacu a anuntat vineri ca exista o gaura de 8 miliarde de lei in colectarea TVA de catre ANAF, deficit in privinta caruia, Diaconu este sceptic ca va putea fi recuperat.

Fostul sef al ANAF a mai atras atentia, pe Facebook, ca, in acest moment, capacitatea administrativa a ANAF este ”in colaps”.

„Dupa luni de zile de cand va asigura ca totul este in regula cu colectarea veniturilor bugetare, ‘afla’ si guvernantii de gaura de la TVA… de vreo 2 miliarde de euro pana acum!!! Nicio sansa sa o acoperiti tovarasi!

Capacitatea administrativa ANAF este in pragul colapsului dupa blocarea achizitiilor IT, a investitiilor de orice natura si a procesului de reforma din aria administrarii marilor contribuabili. Cat despre sistarea de facto a programului derulat cu Banca Mondiala va spun doar atat: sunteti de-a dreptul inconstienti!

Continuati cu prostia decisiva a predarii activitatii IT la MFP si cu promovarea pe functie a unor nonvalori profesionale si situatia se va remedia la calendele grecesti.

Parca as paria cu voi, dragi tovarasi propagandisti, ca in disperare de cauza pe la anul veti mai ‘adauga’ doua procente la cota de TVA asa cum deja ati facut-o cu accizele!”, a scris  Diaconu.

Ultimele stiri