Acasă Economie FOTO – Cum arata cel mai nou tramvai produs in Romania!

FOTO – Cum arata cel mai nou tramvai produs in Romania!

Timișorenii au parte de apariții neașteptate zilele acestea pe liniile de tramvai din oraș. Mai multe tramvaie violet vor circula pe șine. Dacă Brașovul a decis să-și distrugă un transport ecologic, Timișoara își dezvoltă acest sistem de transport.

Garniturile au o forma puțin diferită și pe ele este trecut numele de Autentic, scrie banatulazi.ro.

Astra Arad anunță că produce Tramvaiul Imperio: 

„Tramvaiul Imperio este cel mai recent produs al firmei noastre. Este primul tramvai modern, cu podea 100% joasă produs în România. Este destinat să înlocuiască vehiculele actuale uzate fizic şi moral din depourile din România.

Este produs în cooperare cu firma Siemens şi are un design modern la standardele tehnice actuale. Cu operare uni sau bidirecţională are un interior spaţios în culori deschise, modificabil conform cerinţelor clientului. Conceptul garantează cel mai bun raport pentru preţ, operare şi mentenanţă”

Autoritățile din Timișoara nu au anunțat nimic despre apariția sau cumpărarea de noi tramvaie.

(foto:Adrian Vaidean HD )

Potrivit sursei citate ar fi vorba despre tramvaie de la Arad. Compania Astra a scos noi modele la teste, iar probele au ajuns și la Timișoara.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentMinistrul Educatiei s-a facut de ras in direct la TV! A trebuit sa-i spuna moderatoarea ca vorbeste prostii!
Articolul următorSchimbare majora de la 1 ianuarie: CAS si CASS vor fi datorate de catre angajati!