7.3 C
București
luni, martie 4, 2024
AcasăStirea zileiAradFOTO - Cum arata PRIMUL TRAMVAI 100% romanesc! E mai bun ca...

FOTO – Cum arata PRIMUL TRAMVAI 100% romanesc! E mai bun ca cele din strainatate!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Compania românească Astra Arad, deținută de omul de afaceri Valer Blidar, a lansat zilele trecute, la ediția a XI-a a Forumului Railway Pro de Tehnologii și Servicii – ”Susținerea pe viitor a transportului feroviar și a transportului mutlimodal” modelul de tramvai ”Autentic”, cel mai nou produs al companiei.

Dacă vechiul tramvai ”Imperio” era conceput de germanii de la Siemens, avea 50% componente originale și era fabricat sub licență la Arad, modelul ”Autentic” este fabricat integral din componente produse în România sau importat, inormeaza digi24.ro

Este însă important că este de concepție românească, spun reprezentanți ai Railway Pro. Potrivit lor, motoarele electrice sunt fabricate în România, la ICPE București. Unele sisteme, precum cel de urmărire video este importat, căci în România nu se produc astfel de sisteme.

Tramvaiul dispune de caracteristici personalizate cu un design modern și atractiv, ușile de acces cu două canaturi, cu o lățime totală de 1300mm, pe de-o parte sau de ambele părți, în funcție de cerințele clientului, oferă un acces ușor și rapid, pentru pasageri.

tramvai 4

Acest nou produs este dotat cu podea 100% coborâtă, pentru mai mult confort. Interioarele sunt spațioase, în culori luminoase, modificate în funcție de cerințele clientului, aer condiționat în cabina vatmanului și în corpul destinat pasagerilor și există display-uri mari pe care informațiile pot fi citite cu ușurință de către pasageri. Fiecare modul poate fi echipat cu până la două uși, pe o parte.

Vezi aici Galerie Foto (sursa: ratt.ro) :

Astfel, 30% din lungimea tramvaiului poate fi echipată cu uși. Ușile de acces pentru pasageri situate în apropierea cabinei vatmanului sunt standard pentru a asigura acces facil, dar fiecare parte de ușă poate fi activată separat.

tramvai 2

Ultimele stiri