Acasă Divertisment FOTO dupa 20 de ani! Cum arata ASTAZI artistii de la Scoala...

FOTO dupa 20 de ani! Cum arata ASTAZI artistii de la Scoala Vedetelor!

33

Artiştii de la „Şcoala Vedetelor” s-au reunit după 20 de ani. Diana Munteanu a făcut publică o imagine, în care apare alături de foştii ei colegi. Printre cei care au venit la întâlnire se află Călin Goia, Nadine, dar şi Călin Geambaşu.

Diana Munteanu a realizat imaginea de grup şi a făcut-o publică, spre încântarea fanilor, care au reacţionat imediat. Din păcate, alături de ei nu a fost Mălina Olinescu. Interpreta a murit în 2011, după ce s-a aruncat de la balcon, scrie libertatea.ro.

12798858_915923401857049_377409825246055276_n

“ Ce frumos”, “Ce drăguţ, dar aţi aşteptat cam mult”, “Din păcate Mălina nu mai este acolo. Şi Titus vă priveşte cu drag de acolo de sus “, au comentat fanii în drepul imaginii postate de Diana Munteamu.

Spectacolul „Şcoala Vedetelor” era produs de celebrul Titus Munteanu şi difuzat de TVR, care s-a bucurat de un succes enorm cu această producţie. Show-ul a fost o adevărată fabrică de staruri, o rampă de lansare pentru numeroşi tineri artişti pe scena muzicală din ţara noastră. Mulţi dintre „elevii” de atunci ai „Şcolii Vedetelor” au rămas în showbiz, în timp ce unii au decis să-şi îndrepte paşii spre altă carieră. Emisiunea de la TVR a lansat pe piaţă nume precum Călin Goia, Mălina Olinescu, Adrian Despot şi mulţi-mulţi alţii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos