21.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEFOTO - Liviu Dragnea s-a FACUT DE RAS in fata unui lider...

FOTO – Liviu Dragnea s-a FACUT DE RAS in fata unui lider european! Moment JENANT pentru Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat mandru, vineri, ca s-a intalnit cu Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, cu care spune ca a discutat „problemele stringente cu care se confrunta Uniunea Europeana”. Insa Consiliul Europei este organizatie separata de UE, din care face parte si Rusia.

„Problemele stringente cu care se confrunta Uniunea Europeana, legate in mod special de terorism si migratie, au fost doar cateva dintre temele discutate astazi cu domnul Pedro Agramunt, Presedintele Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei. O onoare si o mare placere!”, s-a laudat Dragnea pe Facebook.

Screen Shot 2017-04-07 at 17.35.25

Gafa lui Dragnea a fost sesizata de fostul sef de cabinet al lui Dacian Ciolos, Alin Cristian Mituta. El se arata ingrijorat de modul in care Romania va reusi sa gestioneze presedintia Consiliului UE in 2019.

„El e seful partidului care va gestiona presedintia romana a Consiliului UE in 2019. Adica cineva care se intalneste cu un lider al Consiliului Europei, organizatie total separata de UE din care face parte si Rusia, dar discuta cu el ca si cum acesta ar reprezenta Uniunea Europeana.

In acelasi timp, celalalt lider al coalitiei de guvernare, dl Tariceanu, declara si el ca merge la Bruxelles (macar el a nimerit orasul corect) pentru a se plange de asa zisele derapaje ale justitiei din Romania (sic!).

Credibilitatea si cunostintele acestor oameni si a actualei puteri in afacerile europene sunt undeva sub nivelul marii intr-un moment esential al evolutiei UE in care Romania e asteptata sa fie actor implicat.

Mi-e din ce in ce mai teama ca provocarea majora a presedintiei romane a Consiliului din 2019 va fi aceea de a limita pe cat posibil intinderea dezastrului decat de a arata o Romanie performera a UE asa cum imi imaginam si speram pana acum”, a scris Mituta pe Facebook.

Si alti utilizatori de Facebook, printre care si scriitorul Dan Alexe, au sesizat ca Dragnea nu stie cu cine s-a intalnit.

Ultimele stiri