Acasă Monden FOTO – Lui Sebastian Ghita i-a priit in arest: E in mare...

FOTO – Lui Sebastian Ghita i-a priit in arest: E in mare forma!

Postul Antena 3 a prezentat imagini cu Sebastian Ghita, dupace acesta s-a prezentat la o sectie de politie din Belgrad pentru efectuarea controlului judiciar.

Jurnalistii nu au avut voie sa filmeze foarte aproape de intrarea in sectia de politie, astfel ca au fost trimisi peste strada. Antena 3 a difuzat imagini cu Sebastian Ghita care urca intr-o masina de culoare neagra. El avea o sapca, ochelari de soare si parea in mare forma.

Fostul deputat roman Sebastian Ghita a fost eliberat, pe 26 mai, din arestul Politiei de la Belgrad in schimbul unei cautiuni de 200.000 de euro, stabilita de magistratii sarbi care au luat in discutie solicitarea avocatilor apararii.

Surse judiciare din Belgrad au declarat pentru Agerpres ca eliberarea lui Sebastian Ghita a fost conditionata de obligativitatea de a nu parasi capitala Republicii Serbia si de a se prezenta la politie la datele de 1 si 15 ale fiecarei luni pana la solutionarea dosarului ce i-a fost deschis in instanta pentru utilizarea unei identitati false.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentZiarul de casa al PSD: 7 ministri isi vor da DEMISIA! Dragnea il schimba pe Grindeanu!
Articolul următorVrei viza de SUA? Ai grija ce ai scris pe facebook in ultimii ani ca NU mai primesti!