Acasă Auto FOTO – Noua Dacia Logan Lux este cea mai frumoasa masina creata...

FOTO – Noua Dacia Logan Lux este cea mai frumoasa masina creata vreodata in Romania!

Un artist digital ne oferă o ipoteză legată de un viitor sedan Dacia de segment superior. În oferta artistică ne este prezentată o berlină-coupe cu patru uși care poartă numele Logan Lux și care ar avea șanse să se ridice la nivelul cerințelor oricărui client român al acestui tip de mașini.

Conceptul digital, care nu are nicio legătură cu designul actual al Dacia, ne prezintă o linie laterală care seamănă cu cea a coupe-urilor cu patru uși din gama Audi-BMW, un spate cu indicii care ne amintesc de Seria 6 Coupe și o parte frontală în care apare o grilă de dimensiuni mari care ne prezintă în centru sigla Dacia flancată de două baghete cromate.

Blocurile optice frontale sunt lipite de grilă, în stilul ultimelor generații ale modelelor BMW, iar jocurile de lumini din interior sunt rectangulare, scrie cyd.ro. și preluat de realitatea.net

Vezi aici Foto:
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCelebrul actor Marius Florea Vizante TRANSPORTAT IN STARE GRAVA la spital!
Articolul următorRomanii construiesc tuneluri pe sub Alpi sau cai ferate de mare viteza in Germania, dar NU AU LOC de munca in tara lor, din cauza firmelor straine!