23.7 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăStirea zileiFOTO - O romanca din Pascani a CUCERIT Italia cu frumusetea ei...

FOTO – O romanca din Pascani a CUCERIT Italia cu frumusetea ei extraordinara! ”Cum de a câştigat ea? E româncă!”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Andreea Sasu,  26 de ani, a cucerit Italia prin frumusețea sa. Originară din Pașcani, a câștigat mai multe titluri de Miss. A urcat pe podiumurile de prezentare din Paris, Dubai. Acum locuieşte în Milano, capitala modei din Italia şi este una dintre femeile pe a cărui corp sunt croite rochiile unor mari creatori de modă – Dolce&Gabbana, Philipp Plein si Roberto Cavalli.

«De copil am visat sa devin model, urmăream fiecare emisiune de modă. În Romania, am început să studiez Marketing si Publicitate, dar cand am avut ocazia să plec,pentru a-mi indeplini visul, am plecat. Sincer, nu m-am gândit că pot ajunge aşa departe.», povesteşte Andreea pentru  gazetaromaneasca.com.

andreea-sasu2

Totul a început în urmă cu şase ani, când a fost contactată de o agenţie de modă, IMM (International Models Milano).

s604x0_Andreea_Sasu

«Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze. Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli – tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute, de fete reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile.

Pentru a face faţă m-am angajat la un restaurant/bar. Avem salariu fix, dar şi program. Mă trezeam în fiecare dimineaţă la ora 4, luăm trei autobuze pentru a ajunge la locul de muncă. În acel timp, învăţăm şi pentru carnetul auto, chiar dacă aveam un an de zile de când stăteam în Italia. Nu ştiam toate cuvintele. Eram cu dicţionarul în mâna. Bucuria a venit când am luat examenul din prima. M-am simţit o femeie puternică. Eram motivată să merg mai departe. Am reuşit să strâng şi câţiva bănuţi şi mi-am cumpărat o maşinuţă că să mă pot deplasa cu uşurinţă, la muncă dar şi la castinguri. Era obositor. Greu. Însă când îmi reuşea ceva, plângeam de bucurie.

După numeroasele castinguri, am început să fiu contactată de mai multe agenţii de modă. Aveam din ce în ce mai multe prezentări de modă, dar eram solicitată şi pentru şedinţe foto. După ce am văzut că se măreşte câştigul, mai ales că fac ce îmi place, am renunţat la jobul de chelneriţă. Aveam castinguri şi în Londra, Paris, Istanbul, Morocco, Dubai, India sau Barcelona.»

andreea-sasu

Invidia italiencelor era mare, se minunau cum de câștigă, doar e româncă.

«De-a lungul anilor am participat la multe concursuri de frumuseţe. Aprope tot timpul luăm câte un titlu şi chiar coroana. De exemplu am fost Miss Val Rendena Trentino 2013 (finală naţională) primul loc, Miss Christmas 2013 – Primul loc, Miss Mondial 2014 – Primul Loc, La Bella D’Italia Brescia –Primul loc, Miss Fanunka 2014 – Locul 2, Miss Eleganza şi Miss Stella D’Europa, Miss un Volto per il Cinema – Locul 2, La piu Bella del Mondo, Finale regionale Lombardia -Primul Loc şi La piu bella del Mondo, Finale Nazionale locul 3.

La finalul competiţiilor auzeam şoşotindu-se. Cum de a câştigat ea. E româncă. Aici a fost un concurs cu frumuseţile din Italia. Este lumea modei plină de invidie, chiar dacă nu se arată. Simţi.»

YouTube video player

Ultimele stiri

Exit mobile version