Acasă Romani in strainatate FOTO-Situatie neobisnuita: Japonezii i-au pus pe Ciuca si Ciolacu sa se descalte,...

FOTO-Situatie neobisnuita: Japonezii i-au pus pe Ciuca si Ciolacu sa se descalte, inainte de discutii

Premierul României, Nicolae Ciucă, și președintele Camerei Deputaților; Marcel Ciolacu, au participat astăzi, în Japonia, la o întâlnire cu Liga Parlamentară de prietenie Japonia-România, condusă de Ichiro Assawa, parlamentar japonez și liderul Partidul Liberal Democrat, cel mai mare din Japonia. Politicienii români au fost puși să se descalțe la această întâlnire oficială, iar liderii PNL și PSD s-au conformat.

Liderii PSD și PNL se află zilele acestea împreună într-o vizită în Japonia pentru a participa la funeraliile de stat organizate în onoarea fostului premier nipon Shinzo Abe. Vizita va dura trei zile, iar cei doi politicieni din România se vor folosi de acest prilej pentru a avea și alte întâlniri politice. Cum a fost întrevederea de azi dimineață cu oficiali ai parlamentului japonez.

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu s-au întîlnit cu o delegație a Ligii Parlamentare de prietenie Japonia-România, condusă de președintele Ichiro Assawa.

Din imaginile video furnizate de Biroul de Presă al Guvernului României se poate o observa că politicienii români au fost invitați să se descalțe și să rămână în șosete. În aceleași imagini se poate observa că în sala rezervată întrunirii, și unde cele două delegații au stat la discuții, scaunele nu aveau picioare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentBiserica anunta noile reguli la spovedanie, dupa scandalul rusinos cu parintele Visarion Alexa
Articolul următorOreste Teodorescu anunta pe cine va sustine in de acum inainte: ”Am gresit in trecut sustinand persoane si nu idei”