Acasă Lux Regina Marii Britanii, cu toti apropiatii la capatai. Medicii spun ca starea...

Regina Marii Britanii, cu toti apropiatii la capatai. Medicii spun ca starea ei de sanatate se agraveaza

1288

Regina Elisabeta a II-a se află sub supraveghere medicală la Castelul Balmoral, medicii fiind îngrijorați de starea sa de sănătate, a transmis joi Palatul Buckingham, citat de BBC. Cei mai importanți membri ai casei regale britanice au ajuns deja la Balmoral sau sunt în drum spre castelul din Scoția.

Regina Elisabeta are patru copii, opt nepoți și 12 strănepoți. Prințul Charles de Wales, a cărui soție este ducesa de Cornwall, este moștenitor al tronului Regatului Unit.

În octombrie anul trecut, Regina Elisabeta a petrecut o noapte în spital pentru o serie de analize, ea anulând atunci o vizită pe care urma să o facă în Irlanda de Nord. În următoarele două luni, ea și-a anulat mai multe evenimente. În luna februarie, regina s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a avut „simptome uşoare”, anunța Palatul Buckingham.

Dickie Arbiter, fostul secretar de presă al reginei, spune că situația este fără precedent. „Este un moment de familie, dar este și un moment foarte important nu doar pentru națiune, ci și pentru Commonwealth. Declarația este fără precedent (…). Dacă va fi ceva de comunicat, Palatul Buckingham va comunica, dar nu vor fi actualizări constante, ei nu fac asta”, a spus el pentru BBC.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos