Acasă Gorj FOTO – TRAGEDIE pe calea ferata! Un tren a deraiat langa Petrosani...

FOTO – TRAGEDIE pe calea ferata! Un tren a deraiat langa Petrosani OMORAND doi oameni!

Traficul feroviar este închis la aceasta oră între statiile Banița şi Merişor, secția de circulatie Petroşani – Simeria ( Reg. Timisoara), din cauza deraierii unui tren de marfă. Ambii mecanici ai locomotivei au murit în urma accidentului.

Cei doi mecanici de locomotivă au murit în urma deraierii a 14 din cele 16 vagoane ale trenului şi a locomotivei, unele dintre vagoane fiind răsturnate în râpă.

Trenul, compus din 16 vagoane, aparține unui operator privat de marfă şi asigura un transport pe relaţia Slatina-Curtici. La faţa locului s-au deplasat personalul specializat, echipele de interventie şi comisia care va ancheta cazul.

La aceasta ora niciun tren de calatori nu este inscris in circulatie pe zona respectiva, potrivit reprezentanţilor CFR.

Potrivit ISU, garnitura era formată din 16 vagoane, din care 14 vagoane au deraiat.

La locul accidentului s-au deplasat trei echipaje SAJ, o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD şi o descarcerare grea.

Zona în care au deraiat vagoane trenului de marfă este greu accesibilă.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAstazi este Sambata lui Lazar, o zi sfanta in calendarul ortodox! Ce spune traditia ca NU TREBUIE sa faci astazi ca sa-ti mearga bine tot anul!
Articolul următorPrimarii de orase din toata tara, inclusiv cei de la PSD, CRITICA DUR legea salarizarii! ”E o eroare de NEACCEPTAT!”