Acasă Transporturi FOTO-Un pasager Wizz Air a stat pe un scaun rupt, fara spatar!

FOTO-Un pasager Wizz Air a stat pe un scaun rupt, fara spatar!

20

O fotografie postata pe retelele de socializare, care arata o femeie intr-un avion Wizz Air pe un scaun fără spătar, a iscat numeroase reacții.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Imagine a fost postată pe o rețea de socializare de un pasager al aeronavei, fiind însoțită de mesajul ””în avionul Wizzair de la Cluj se poate întampla să nu ai spătar”.

Reprezentanţii companiei aeriene au transmis o declaraţie oficială în jurul orei 19.30 legat de imagine care circulă pe internet. Ei spun că aeronava se afla la sol în momentul în care a fost făcută acea fotografie şi că în timpul zborului femeia a fost mutată pe un alt scaun.

„Se întâmplă uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauza folosirii lor necorespunzătoare de către pasageri şi nu este posibilă remedierea acestora imediat. Wizz Air confirmă că în cazul în care există un scaun deteriorat sau nefuncţional în aeronavele sale, acesta va fi clar marcat şi pasagerilor nu li se va permite să călătorească pe un astfel de loc. Se poate observa clar din imaginea prezentată că aeronava este încă la sol şi că îmbarcarea pasagerilor este în curs de desfăşurare. Înainte de decolare şi pe întreaga durată a zborului, persoana în cauză a fost mutată pe un loc corespunzător, în conformitate cu procedurile de siguranţă ale Wizz Air. Wizz Air reconfirmă că principala sa prioritate este siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor“, susţin reprezentanţii companiei aeriene, potrivit adevarul.ro.

Articolul precedentAccident grav la Cluj: Un autocar cu pasageri s-a rasturnat! Plan rosu de interventie!
Articolul următorHoroscopul zilei: Din pacate, se anunta o zi grea pentru multe zodii!