8.5 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiFOTO - VIDEO - Au aparut primele imagini DIN TIMPUL ATACULUI TERORIST...

FOTO – VIDEO – Au aparut primele imagini DIN TIMPUL ATACULUI TERORIST din Paris! Atentie, imagini SOCANTE!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Presa britanică publică o primă înregistrare video explicită din timpul atacului terorist de la Paris. Cotidianul Daily Mail a publicat în exclusivitate înregistrarea de pe camerele de supraveghere din unul dintre restaurantele atacate.

Atacatorul de la restaurant ar fi Salah Abdeslam, un belgian de 26 de ani, scrie Daily Mail.

Înregistrarea video arată cum o femeie a scăpat ca prin minune de moarte. Arma pe care teroristul o ţinea spre capul femeii s-a blocat, iar atacatorul a mers mai departe, moment în care femeia reuşeşte să fugă.

Atacatorul de la restaurant ar fi Salah Abdeslam, un belgian de 26 de ani, scrie Daily Mail. Acesta a plecat din Paris imediat după atacuri şi a reuşit să evite reţinerea după o gafă a poliţiei franceze la graniţa cu Belgia. Acesta este în continuare liber.

Surse citate de publicaţia engleză spun să este posibil ca un al doilea atacator să fie implicat în incindetul de la restaurant. Şi acesta ar fi în continuare liber.

În mod miraculos, niciunul dintre cei aflaţi în restaurant nu a murit în urma atacului, care a durat mai puţin de un minut, înainte ca teroristul să fie văzut urcându-se într-un Seat negru.


Citeste si:

VIDEO – Zeci de mii de turci striga „Allahu Akbar” si HUIDUIE un moment de reculegere pentru victimele ATENTATELOR din Paris!

 VIDEO SUPERB – Reactia FABULOASA a unui copil in fata ATENTATELOR teroriste din Paris!

 Un roman este considerat EROU de MILIOANE DE FRANCEZI! A salvat zeci de vieti in asaltul de la Bataclan, din Paris!


Un bărbat care tocmai se pregătea să intre în restaurant a fost împuşcat în spate şi a murit pe stradă.

Doi clienţi ai restaurantului au suferit răni minore din cauza gloanţelor, dar în exteriorul localului au murit cinci oameni. Alţi opt oameni din apropiere au fost răniţi grav.

Restaurantul se află în districtul 11 din Paris, populat în majoritate de parizieni din clasa de mijloc.

Behind the bar two members of staff chat to each other as they work. One is Samir, a short, bald headed young barman and waiter. He is folding napkins and placing them on the counter

Ultimele stiri