Acasă Stirea zilei FOTO-VIDEO Cum arata TransCarpatic, trenul cum toate ar trebui sa fie in...

FOTO-VIDEO Cum arata TransCarpatic, trenul cum toate ar trebui sa fie in Romania! ”Chiar nu merită oboseala și riscul de a face 7-8 ore pe drum, cu mașina!”

Daca v-ati pierdut speranta in CFR sau n-ati mai circulat cu trenul de ani de zile, aflati ca exista si lucruri bune in Romania, care merg ca… pe sine! Astra Vagoane Călători a prezentat la începutul lui 2017 primul tren de lux fabricat la Arad, Transcarpatic. Trenul are vagoane de lux și de clasă, cușetă, și a preluat de la modelele de vagoane pentru export tipul de grup sanitar.

Pe Facebook, Mihaela Nedelcu Luncan a adăugat fotografii cu mesajul: „Cu Transcarpatic. Foarte tare trenul ăsta privat! Chiar nu merită oboseala și riscul de a face 7-8 ore pe drum, cu mașina. Din păcate, nu circulă decât pe rutele București-Brașov-Sighișoara-Alba Iulia-Deva-Arad și București-Constanța și retur.

 

E super-curat și super-elegant, iar prețurile sunt comparabile cu ale cfr-ului. Pentru cei foarte pretențioși, la clasa I cabinele sunt cu unul sau două paturi și au toaleta proprie. Dar ce mi s-a părut extraordinar a fost atitudinea stewardului: “Bună dimineața, doamnă! Cum ați dormit? Vă servesc cu o cafeluță?” Și… mi-a adus cafeaua, la cabină, pe tavă din inox”.

Astra Vagoane Călători a fost înființată în anul 1998 prin desprinderea din fabrica de vagoane Astra Arad.

Vezi video aici:

În anul 2000, Astra Vagoane Călători a fost privatizată.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentActrita Maia Morgenstern, scrabita de noul ministru al culturii: Sa va prezint cateva balacareli gretoase?!
Articolul următorDezamagit de PSD, Florin Calinescu ii transmite un mesaj dur lui Liviu Dragnea:N-ai facut NIMIC din ce-ai promis, doar vrajeala sparta!