FOTO-VIDEO Iti sfasie inima: O mare actrita de la Hollywood, pe care ai vazut-o in zeci de filme, PIERDE LUPTA cu CANCERUL!

12

Una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood trece prin clipe groaznice. Din cauza cancerului a ajuns de nerecunoscut. 

Actrița americană Shannon Doherty suferă de cancer de câteva luni. Cele mai recente fotografii cu ea îţi sfâşie inima. Este pregătită să înceapă tratamentul şi este conştientă că va rămâne fără păr, aşa că l-a tuns de acum. „Brenda” a fost diagnosticată cu grava boală anul trecut. Medicul ei oncolog vrea să înceapă tratamentul cu aceasta pentru a-i putea micşora tumora. Ea a declarat că va fi supusă şi unei intervenţii chirurgicale curând, anunţă spynews.ro.

Pe vremea când juca în serialul de mare succes „Beverly Hills”, actriţa Shannen Doherty făcea furori în rolul Brenda. Era o tânără fermecătoare, care te cucerea cu fizicul ei. Timpul a trecut, iar soarta crudă i-a pregătit ceva extrem de dur. Cancerul i-a schimbat viaţa în totalitate, scrie dailymail.co.uk.

content-image

content-image

Transparenta face diferenta