Acasă Stiri locale FOTO-VIDEO O furtuna a facut prapad in vestul Romaniei: 5 morti si...

FOTO-VIDEO O furtuna a facut prapad in vestul Romaniei: 5 morti si aproape 30 de raniti!

Imagini apocaliptice au fost surprinse în timpul furtunii care abătut asupra vestului țării, în special asupra Timișoarei. Furtuna a ucis cinci oameni și alți 27 sunt răniți și transportați la spital.

În doar 15 minute, vijelia a făcut prăpăd în vestul ţării. Copaci puşi la pământ, acoperişuri smulse, zeci de autoturisme au fost distruse. Mai grav este, însă, că în ciuda avertizării nowcasting emise de meteorologi, cinci oameni şi-au pierdut viaţa. O femeie a fost strivită de un copac smuls de furtună în grădina Zoo din Timişoara. Un bărbat a fost lovit de un panou publicitar luat pe sus de rafalele de vânt ce au ajuns şi la 90 de kilometri pe oră. Alţi doi oameni au pierit loviţi de copaci, la Buziaş.

Doi dintre răniți sunt copii în stare gravă. Aceștia au fost transportați la spital, unde se află intubați și sub atentă monitorizare medicală.

Sursa FOTO: Opiniatimisoarei

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPresedintele executiv al PSD acuzat ca a batut un om! Plangerea a fost depusa la Politie si dosarul e preluat de Parchetul General!
Articolul următorPrimarul Timisoarei, dupa furtuna care a omorat cinci oameni: Ma uit si ma crucesc! Sunt TIR-uri rastunate!