Acasă Monden Fotografie de colectie: Liderii PSD au facut zid in jurul unui fost...

Fotografie de colectie: Liderii PSD au facut zid in jurul unui fost puscarias!

Serban Nicolae si Titus Corlatean, fruntasi ai PSD, s-au fotografiat joi cu Adrian Nastase, fost puscarias, in parcul Constantin Stere din Ploiesti cu ocazia aniversarii semnarii Tratatului de la pace de la Trianon. Alaturi de cei trei se afla si celebrul baron penal Mircea Cosma, trimis in judecata pentru numeroase fapte de coruptie.

„Exact in urma cu o suta de ani, la 4 iunie 1920, puterile aliate castigatoare in Primul Razboi Mondial semnau Tratatul de la pace de la Trianon, prin care erau recunoscute, la nivel international, frontierele Romaniei, reintregite cu Transilvania.

La Ploiesti, in Parcul Constantin Stere, a fost marcat acest important moment de istorie romaneasca, la initiativa Asociatiei Mihai Viteazul. M-am bucurat sa fiu prezent, in numele Fundatiei Europene Titulescu, cu atat mai mult cu cat Nicolae Titulescu a fost unul din semnatarii acestui document din partea Romaniei. Fundatia a primit si placheta jubiliara cu efigile semnatarilor romani – dr. Ion Cantacuzino si Nicolae Titulescu

Cu ocazia marcarii acestui centenar, va invit sa urmariti si dialogul pe care l-am realizat cu senatorul Titus Corlatean, membru al Consiliului FET, initiatorul legii adoptate de Parlamentul Romaniei, prin care ziua de 4 iunie este declarata Ziua Tratatului de la Trianon”, a scris Nastase pe blogul lui.

Citeste mai multe pe aktual24.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPSD-istii continua sa se dea de gol! Teodorovici: Am ce spune la DNA!
Articolul următorDeclarații de politician care face legi in Romania: „Termoscanerele au un soft integrat care colecteaza informatii prin amprenta faciala”