25.8 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăMondenFratii de peste Prut propun Romaniei sa mearga impreuna la Eurovision! Ovidiu...

Fratii de peste Prut propun Romaniei sa mearga impreuna la Eurovision! Ovidiu Anton: E un gest deosebit!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Erdogan atacă Eurovision: ‘Caii troieni ai corupției sociale’

După o ședință de cabinet, președintele turc, Recep Tayyip...

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Castigatorul Eurovision Romania 2016, Ovidiu Anton, refuza propunerea de a evolua la Eurovision alaturi de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac. Invitatia i-a fost facuta de „Teleradio-Moldova” dupa ce Romania a fost eliminata.

„Ma inclin in fata fratilor nostri din Moldova, este un gest extraordinar, unic si nobil. Pentru ca stiu cata munca este in pregatirea unui astfel de moment si cat de important este Eurovisionul pentru cariera unui artist nu vreau sa afectez in vreun fel prestatia Lidiei pentru care a investit atata energie. Este o piesa care i se potriveste de minune si oricat imi doresc sa fiu pe scena la care am visat, nu pot accepta sa o fac aducand riscuri pentru alti artisti. Eu imi doresc sa cant la Stockholm , imi doresc sa cant Moment of Silence pentru toti, romani, moldoveni si pentru fanii eurovision de pretutindeni”, a scris Ovidiu Anton pe Facebook.

„Succes, Lidia, este momentul tau si ai sa stralucesti! Multumesc inca o data pentru acest gest deosebit. Nu voi uita niciodata”, incheie Ovidiu Anton.

Anul acesta, la Eurovision participa 43 de tari, dintre care 18 concureaza in prima semifinala, cea din 10 mai, iar 19 tari lupta in cea de-a doua semifinala, pe 12 mai. Romania trebuia sa concureze in a doua semifinala, dar a fost eliminata din competitia de la Stockholm din cauza datoriilor Televiziunii Romane.

Ultimele stiri