Acasă Sanatate Fumatul in masina INTERZIS prin lege in Romania!

Fumatul in masina INTERZIS prin lege in Romania!

4129
Un nou amendament la legea care interzice fumatul în locurile publice ar putea extinde interdicţia şi în cazul maşinilor personale. Mai exact, nu se va putea fuma în autoturisme în care călătoresc minori şi femei gravide.Noile amendamente sunt propuse de același deputat PSD, Aurelia Cristea, care a fost inițiatoarea legii ce a interzis fumatul în locurile publice. În continuare fumatul va fi permis în spații separate, complet izolate și inscripționate special pentru această destinație, precum și pe terase exterioare amenajate în acest scop.

Aurelia Cristea susţine că prevederile suplimentare sunt necesare pentru asigurarea unui drept din Constituţie, conform căruia copiii şi tinerii se bucură de un regim special de protecţie, potrivit digi24.ro.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

De asemenea, deputata vrea ca în lege să fie incluse noi prevederi referitoare la ţigara electronică.

„Practic, mai sunt câteva precizări legate de ţigara electronică şi de interzicerea fumatului chiar şi în maşina proprietate personală, dacă în maşina sunt minori sau femei însărcinate. În lege a fost omisă şi includerea ţigării electronice. Este vorba de interzicere în spaţiile de joacă pentru copii, pentru a evita comportamentul de mimetism”, a declarat Aurelia Cristea, deputat PSD.

Articolul precedentExemplu pentru toti medicii! Dupa o vasta experienta internationala, la cel mai inalt nivel, dr. Bogdan Moldovan s-a intors sa-i faca bine pe romani!
Articolul următorVine iarna! Vezi unde ninge deja si cand ajunge zapada si la tine!