Acasă Monden Gabriel Cotabita se luptă pentru viaţa sa dar nu scapa nici in...

Gabriel Cotabita se luptă pentru viaţa sa dar nu scapa nici in spital de Politia Sectorului 1!

Pe langa faptul ca lupta pentru viata lui, Gabriel Cotabita are probleme grave si cu Justitia, el avand un proces pe rolul Judecatoriei Sectorului 1. Situatia s-a agravat, fiind evident faptul ca nu s-a putut prezenta la ultimul termen, in data de 21 mai.

Pe scurt, Gabriel Cotabiţă a vrut să anuleze o amendă în valoare de 765 lei şi a început, în aprilie 2014, un război cu Poliţia Locală a Sectorului 1. El fusese sancţionat pentru că, la 11 decembrie 2013, şi-a parcat neregulamentar automobilul, marca Dodge, pe Strada Stockholm din Bucureşti. Poliţiştii locali i-au trimis cântăreţului o solicitare, pentru a le comunica cine se afla la volanul automobilului Dodge, care figurează pe numele său.

Cotabiţă a refuzat să le spună oamenilor legii dacă el a condus sau nu automobilul respectiv, parcat neregulamentar, însă tot nu a scăpat de sancţiune. Aşa că a apelat la instanţă pentru a-i convinge pe judecători că amenda este nedreaptă. În luna septembrie, Judecătoria Sectorului 1 a respins plângerea lui Cotabiţă, dar acesta nu a cedat şi a făcut apel. Îşi dorea să câştige procesul, fiind convins că dreptatea este de partea lui.

”Nu se poate vorbi de iertare, legea e lege pentru toţi. Dar, orice persoană care se consideră lezată de o sancţiune se poate adresa instanţei. În momentul de faţă aşteptăm decizia instanţei, singura care poate decide dacă artistul are dreptate şi trebuie exonerat sau dacă trebuie să achite amenda”, au spus reprezentanţii Primăriei Sectorului 1, în subordinea căreia se află Poliţia Locală.

Ieri, artistul ar fi avut şansa să-i convingă pe magistraţi să-l scape de această sancţiune, însă el are de dus acum o bătălie mult mai grea. Se luptă pentru viaţa sa. De două săptămâni se află în comă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost găsit inconştient, într-o sală de fitness.

„Starea lui Gabriel Cotabiţă este extrem de gravă în continuare. Nu există semne de activitate cerebrală, leziunile suferite în timpul stopului cardio-respirator fiind majore. Din păcate pentru el, drumul este cu sens unic”, au declarat surse medicale din cadrul Spitalului Floreasca, unde artistul se află la Terapie intensivă din 8 mai, pentru click.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentO romanca a impresionat SUA! Este considerata una dintre cele mai inteligente femei din lume!
Articolul următorLiga I ca la balamuc! Rasturnare de situatie in primele locuri!