12.4 C
București
duminică, februarie 25, 2024
AcasăACTUALITATEGabriela Firea a intrat in atentia DNA! Au sabotat-o chiar colegii din...

Gabriela Firea a intrat in atentia DNA! Au sabotat-o chiar colegii din PSD!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Liberalul Iulian Dumitrescu are interdicţie de exercitare a funcţiei după ancheta DNA

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, are interdicţie...

Florin Citu pus sub urmarire penala!

Florin Citu a fost pus sub urmarire penala in...

Ciolacu despre Geoana presedinte: ”Nu cred in ciorbe reincalzite”

Intrebat daca Mircea Geoana, fost presedinte al PSD, ar...

Lasata pe mana colegilor de partid, Gabriela Firea este acum cercetata de DNA dupa ce a luat parte la un eveniment electoral din bani publici. Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la primăria Sectorului 2, a anunțat aseară, în emisiunea Jocuri de Putere, că primarul interimar al Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, urmașul lui Neculai Onțanu, arestat preventiv în martie de către procurorii DNA, și Gabriela Firea, candidat la Primăria Capitalei, sunt cercetați penal în urma unei plângeri înaintate de acesta.

Dan Cristian Popescu a explicat că a depus o plângere la Biroul Electoral de Circumscripție, după ce Gabriela Firea ar fi participat la un eveniment organizat de Primăria Sectorului 2 din bani publici.

Potrivit candidatului PNL la Sectorul 2, plângerea a fost înaintată de Biroul Electoral de Circumscripție Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, astfel că primarul interimar al Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, și Gabriela Firea sunt cercetați într-un dosar penal.

“În data de 11 mai ați avut o activitate a Primăriei Sector 2. La Primăria Sectorului 2 în fiecare zi au loc activități culturale, educative și de altă natură, dar de fapt sunt banii publici cheltuiți pe campania domnului Toader. Dar în data de 11 mai ați avut proasta inspirație  să o chemați pe doamna Firea să participe la o acțiune a Primăriei Sectorului 2, în timpul campaniei electorale. Ați cheltuit banii publici pentru a o promova pe doamna firea, care este senator de Ilfov, din câte știu eu. De ce sabotați campania electorală a doamnei Firea? Pentru că astăzi, în urma plângerii făcute la biroul electoral de sector, această plângere a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, iar în momentul de față și dumneavoastră și doamna Firea sunteți cercetați penal. Sunt disperat pentru că tocați banii publici”, a spus Dan Cristian Popescu.

Chiar dacă candidatul PNL a arătat și fotografii de la evenimentul organizat de Primăria Sectorului 2, Mihai Mugur Toader a susținut că acesta minte.

Ultimele stiri