Acasă Economie Gabriela Firea, aroganta: In blocurile din Bucuresti mai traiesc doar saracii, bogatii...

Gabriela Firea, aroganta: In blocurile din Bucuresti mai traiesc doar saracii, bogatii s-au mutat in Ilfov

Primarul Capitalei, Gabriela Firea (PSD), a declarat in fata pesedistilor din Bucuresti ca in blocurile vechi au ramas doar cei cu „venituri mici si medii”, in timp ce „bogatii” s-au mutat in „blocuri noi, unde incalzirea cu gaze este mai scumpa sau in zonele rezidentiale din judetul Ilfov”.

”In blocurile vechi de apartamente, racordate la Radet- Termoenergetica, locuiesc bucuresteni cu venituri minime sau medii pe economie, nu bogati. Cei care si-au permis financiar, s-au mutat in blocuri noi, unde incalzirea cu gaze este mai scumpa sau in zonele rezidentiale din judetul Ilfov”, a declarat Firea, citata de hotnews.ro.

In Bucuresti, pretul gigacaloriei cu TVA este de 495,51 lei, din care 163,03 lei este platit populatie (consumatorul casnic) si diferenta de 332,48 lei este platita de Primaria Capitalei prin subventie. Primesc subventie de la municipalitate toti abonatii Termoenergetica (fostul Radet), indiferent de cat castiga.

Anul trecut, municipalitatea a aprobat o subventie de aproape 1 miliard lei pentru RADET.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAmbasadorul Israelului: „Din Uniunea Europeană, România este, pentru noi, una dintre cele mai apropiate țări”
Articolul următorSimona Halep, in fata politicienilor din Parlament: La noi în țară nu există așa ceva!