13.9 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăACTUALITATEGALERIE FOTO - Un fost BARON local al PSD si-a facut COMPLEX...

GALERIE FOTO – Un fost BARON local al PSD si-a facut COMPLEX HOTELIER DE LUX pe o insula exotica!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Mare iubitor al sporturilor nautice, fostul edil al Constanței și important lider PSD, Radu Mazăre, s-a mutat în Madagascar acolo unde și-a lansat o afacere care pare a avea succes. Radu Mazăre și-a făcut un complex de bungalouri de lux, iar conform site-urile de specialitate acesta este deja ocupat în proporție de 100%.

În primăvara anului 2012, în vremea când era primar al Constanței, Radu Mazăre a mers în vacanță în Madagascar, iar la întoarcere s-a arătat foarte încântat de ceea ce a găsit acolo, dar și de oportunitățile de afaceri. Drept urmare, a luat decizia de a concesiona de la un trib, pe o perioadă de 99 de ani, un teren. Mai exact, era vorba de 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului, pentru care a plătit, potrivit declarației sale la momentul revenirii în țară, 1 euro pe metru pătrat. Aici a plănuit să ridice un mic complex pentru iubitorii de sporturi nautice, informează Libertatea.

Este vorba de 16 bungalouri amplasate lângă plajă, în Andovokonko Bay, Antsiranana, Madagascar, cu două suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mâncărurile fiind gătite din alimente organice, crescute de localnici, dar și un bar&lounge. Clienții beneficiază de cursuri de kite din partea unor instructori autorizați și pot cumpăra sau închiria echipamente de la magazinul din complex. Întreg complexul este alimentat cu energie electrică provenită de la panouri solare, iar potrivit site-ului complexului, anul viitor va fi inaugurat și un centru SPA aici.

Mantasaly Resort apare și pe celebru site booking.com, potrivit căruia o noapte de cazare costă 77 de euro. Camere libere sunt însă disponibile abia începând cu 1 iulie, până atunci site-ul indicând că Mantasaly Resort este ocupat la capacitate maximă.

Acesta preciza că a concesionat terenul pentru că în Madagascar legea nu le permite străinilor să deţină proprietăţi. În schimb se practică formula de concesionare pe 99 de ani, cu prelungire automată. Terenul apare și în declarația sa de avere din 2014, fostul edil precizând că îl deține împreună cu fratele său Mihai.

content-image

content-image

content-image

content-image

Ultimele stiri