Acasă ACTUALITATE GALERIE FOTO-Uraganul care a lovit SUA a scos la iveala o creatura...

GALERIE FOTO-Uraganul care a lovit SUA a scos la iveala o creatura misterioasa!

Uraganul Harvey nu a adus doar pagube materiale și victime, ci și creaturi ciudate din adâncuri. Preeti Desai, comunicator specializat pe ştiinţă, a făcut o descoperire uimitoare pe o plajă din Texas, imediat după furtună. O creatură ciudată a fost găsită zăcând fără viață: nu avea ochi, în schimb avea colți ascuțiți și o coadă lungă.

Monstrul marin a fost descoperit de Preeti Desai în timp ce se plimba pe plajă. Creatura intrase deja în putrefacție. Preeti a postat pe pagina sa de Twitter imaginile cu ciudatul animal și i-a întrebat pe biologi despre ce ar putea fi vorba. Unii au spus că putea fi un fel de țipar.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Dr Kenneth Tighe de la Smithsonian crede că ar putea fi o anghilă electrică cu colți. Acest monstru,  Aplatophis chauliodus,  stă pe fundul mării, îngropat în nisip, la o adâncime de 30 până la 90 de metri, și mănâncă crustacee și pești cu oase. Prin urmare, uraganul Harvey trebuie să fi răscolit bine oceanul de a reușit să scoată afară creatura și să o aducă până pe coastele Texasului.

Iată cum arată un astfel de pește viu:

Monstrul, din familia Opichthidae, are ochi, numai că sunt foarte mici, iar în momentul în care Preeti l-a găsit pe plajă s-ar putea ca ei să fi intrat deja în descompunere.

Sursa: Digi24

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSenatorul Mihai Gotiu a fost batut de un lider PSD in studioul B1 TV!
Articolul următorProiect de lege: Daca nu-ti platesti amenda in maxim 30 de zile ramai fara carnet!