Gara de Nord are in PREMIERA statie oficiala de taxi la Coloane!

58

CFR SA a anuntat ca de pe 16 noiembrie 2013, calatorii care ajung in Gara de Nord au posibilitatea de a comanda gratuit un taxi prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen, amplasate la iesirea / intrarea din Gara de Nord (zona Coloanelor).

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca incepand din 16 noiembrie 2013, la Gara de Nord din Bucuresti se deschide Statia Oficiala de Taxi, administrata de Meridian TAXI, desemnata castigatoarea prin licitatie publica deschisa, potrivit unui comunicat al CFR.

Preluarea, dirijarea si imbarcarea clientilor in taxiurile din spatiul de imbarcare/debarcare se va face in ordinea primirii comenzii. Zona de imbarcare/debarcare a calatorilor, dotata cu sistem de supraveghere video care va functiona permanent, va fi delimitata prin doua bariere automate, care vor permite doar accesul taxiurilor autorizate.

Numele firmelor de taxi autorizate pentru preluarea/debarcarea clientilor si tariful practicat de acestea vor fi afisate pe dispozitivele cu touchscreen.

Meridian Taxi SRL va efectua o investitie totala de 50.000 de euro pentru infiintarea statiei oficiale de taxi din Gara de Nord, potrivit directorului executiv al companiei, Lucian Marin.

Raza de comanda a taxiurilor este de 3 km in jurul Garii de Nord, iar comanda se va face in sase limbi straine. La finalul comenzii, solicitantul primeste un bon pe care apare si un numar de telefon unde se pot face sesizari.

SC Meridian Taxi achita lunar catre Ministerul Transporturilor 1.500 de lei pentru publicitate pe indicatoarele amplasate in interiorul Garii de Nord.

Sursa: agerpres.ro